Utlysning: Forskningskoordinator till Internet of Things and People

Forskningscentret Internet of Things and People (IOTAP) vid Malmö högskola söker en forskningskoordinator som ska bistå centrumledningen i den dagliga driften och utvecklingen av centrumet. Sista dag för ansökan är 24 maj 2017.

» Läs hela utlysningstexten (REK 2.2.1-2017/95) (arkiverad version)

Här följer en sammanfattning av vad tjänsten som forskningskoordinator innefattar:

Innehåll och arbetsuppgifter
Forskningskoordinatorn ska bidra till utvecklingen av centrumet och den dagliga driften. I samarbete med centrumledningen, som består av centrumföreståndare och områdesansvariga forskare, bidrar koordinatorn till att genomföra centrumets olika aktiviteter såsom möten för ledningsgrupp och referensgrupp samt olika former av evenemang där centrumets verksamhet presenteras. Koordinatorn samordnar arbetet med att ta fram ansökningar om forskningsmedel, nationella såväl som internationella, och kan även komma att skriva vissa delar. Koordinatorn bidrar också på olika sätt till genomförandet av forskningsprojekt och rapportering till samverkanspartners och finansiärer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning och omfattande erfarenhet av projekt- och processledning. Du har goda ledaregenskaper och har lätt för att skapa och underhålla relationer. Som projektledare är du engagerande, strukturerad och resultatinriktad men också öppen och lyhörd för olika aktörers arbetssätt och förutsättningar. Du är intresserad av verksamhetsutveckling och drivs av att bidra till att hitta lösningar på samhällsutmaningar.

Det är meriterande om du har forskarutbildning inom ett för centrat relevant område, men det är inget krav. Det är också meriterande om du har erfarenhet av att skriva ansökningar och koordinera forskningsprojekt där flera olika aktörer samverkar, speciellt samarbeten mellan akademi och industri.

Bookmark the permalink.

Comments are closed